Monday Rebel är en liten digitalbyrå med stora muskler. Vi jobbar med flera olika delar inom digital marknadsföring, growth marketing och innehåll, och fokuserar på era mål snarare än enskilda taktiker.

Vi bryr oss helt enkelt inte så mycket om vilken marknadskanal som är hetast för tillfället utan utgår alltid från resultatet för just ditt företag och använder oss av en mix av olika kanaler och taktiker.

Mätning och analys

Analys är A och O om man vill arbeta datadrivet med marknadsföring. Hur ska vi veta vad vi ska göra om vbi inte utvärderar det?

Vi använder oss av olika mätverktyg för att analysera din affär. Några av de verktyg vi jobbar med är till exempel Google Analytics, Matomo, Plausible,  Google Search Console, Hotjar, Crazy Egg, Semrush mfl.

Vi kan såklart också hjälpa er med att sätta upp era mätsystem och ta fram dashboards och rapporter så att ni kan följa era KPIer över tid. Kolla till exempel in våra rapportmallar för Looker studio!  

Annonsering

Utifrån era mål skapar och optimerar vi annonskampanjer i de kanaler som passar er verksamhet bäst. Google och Microsoft ads, Facebook/Instagram, TikTok, Youtube och Pinterest är några av de annonsplattformar vi jobbar med. 

Vi har lång erfarenhet av att jobba med olika annonsplattformar och format. För bästa effekt experimenterar vi hela tiden med att hitta den bästa kombinationen av olika annonser och kanaler.

Innehållsmarknadsföring

Innehållsmarknadsföring och SEO är några av de mest kraftfulla taktiker som finns när det gäller att driva högkvalitativ trafik och generera försäljning. På Monday Rebel jobbar vi en hel del med innehåll. Vi samarbetar med några av de bästa i Sverige när det kommer till teknisk SEO och webbutveckling. 

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

    Bloggat om digital marknadsföring