VAD GÖR
MONDAY REBEL?

Monday Rebel är en liten byrå med stora muskler. Vi jobbar med flera olika delar inom digital marknadsföring, growth marketing och innehåll, och fokuserar på era mål snarare än enskilda taktiker. 

Mätning och analys

Vi använder oss av olika mätverktyg för att analysera din affär. Några av de verktyg vi jobbar med är till exempel Google Analytics, Matomo, Plausible,  Google Search Console, Hotjar, Crazy Egg, Semrush mfl.

Vi kan såklart också hjälpa er med att sätta upp era mätsystem och ta fram dashboards och rapporter så att ni kan följa era KPIer över tid. 

Annonsering

Utifrån era mål skapar och optimerar vi annonskampanjer i de kanaler som passar er verksamhet bäst. Google och Microsoft ads, Facebook/Instagram, TikTok, Youtube och Pinterest är några av de annonsplattformar vi jobbar med. 

Innehållsmarknadsföring

Innehållsmarknadsföring och SEO är några av de mest kraftfulla taktiker som finns när det gäller att driva högkvalitativ trafik och generera försäljning. Vi jobbar en hel del med innehåll och samarbetar med några av de bästa i Sverige när det kommer till teknisk SEO och webbutveckling. 

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa ert företag?